Over microbeton

Onze missie/ambitie

Wij maken het mogelijk om een kwalitatief topproduct snel en tegen een concurrerende prijs te kunnen leveren.

(Het genereren van meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Het is ons streven de kwaliteit van uiteenlopende projecten en de wijze waarop die tot stand komen te blijven verbeteren. Ook doen we dit door specialistische niches op te zoeken waarin wij kunnen excelleren). 

Lees meer over de producten van microbetonBekijk Producten

Onze visie

Initiator zijn om gezamenlijk met opdrachtgevers, ontwerpers, ontwikkelaars en verwerkers tot co-creatie en tot concrete conceptuele productsystemen te komen.

(microbeton bevordert het stimuleren van creativiteit en innovatie door vroegtijdig betrokkenheid in het projectproces. Opdrachtgevers hebben immers behoefte aan proactieve, coöperatieve sparringpartners die de opdrachtgever en ontwerpers scherp houden. Wij maken waar wat we beloven door vooral zelf in beweging te komen. Wij wachten niet af maar zoeken nadrukkelijk de regierol)

Bekijk onze projecten om te zien hoe microbeton dit in praktijk brengtBekijk projecten

Concrete Valley

Concrete Valley – ontstaan in 2012 – is een productielocatie gelegen op 80.000 m2 industrieterrein te Bergen op Zoom. Deze locatie is de thuisbasis van verschillende onderscheidende complementaire bedrijven die zich gespecialiseerd hebben op gebied van hoogwaardige en innovatieve beton producten. Bezoek de website van Concrete Valley.