Kwaliteitsmedewerker

Bedrijfsprofiel

Sinds 2012 is Concrete Valley de thuisbasis van verschillende innovatieve, onderscheidende en toonaangevende bedrijven binnen de betonindustrie. De productielocatie in Bergen op Zoom heeft een oppervlakte van ruim 80.000 m2. Op het terrein zijn drie bedrijven gevestigd (Waco, Microbeton en mbX) die onder de vlag van Concrete Valley zelfstandig de markt bedienen.

Profiel
Concrete Valley groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een kwaliteitsmedewerker die een optimale kwaliteit kan garanderen bij het afleveren van de eindproducten.

Als kwaliteitsmedewerker heb jij een veelzijdige en verantwoordelijke baan. Jij bent dagelijks bezig met het controleren van de kwaliteit op de geproduceerde elementen aan de hand van tekeningen en het kwaliteitsplan. Het kwaliteitsplan is opgebouwd uit drie fasen en in overleg met productieleiding en medewerkers worden de verschillende stappen in het kwaliteitsplan doorlopen. Samen met je collega’s uit het kwaliteitsteam ben jij het aanspreekpunt voor productie en kantoor om technische vragen ten aanzien van kwaliteit te beantwoorden. Ook bouw jij mee aan het optimaliseren en verder uitbouwen van het bestaande kwaliteitssysteem. Binnen de functie van kwaliteitsmedewerker zal ook de controle op inkomende grondstoffen en het contact met betrokken leveranciers tot jouw verantwoordelijkheden behoren. Naast de reguliere dagelijkse werkzaamheden, coördineer en begeleid je interne en externe audits. Ben jij het aanspreekpunt voor klanten en organisaties die certificeringen afgeven en ondersteun jij op kwaliteitsniveau directie bij klachtafhandeling. Daarnaast initieer jij verbetervoorstellen ten aanzien van het kwaliteitsproces en daaruit voortvloeiend productieproces.

Belangrijk in de functie is een duidelijke en transparante wijze van communiceren. Overtuigingskracht om een collega op een rustige, doch kundige wijze kennis en informatie over te dragen is essentieel binnen de functie. De functie wordt op werkdagen uitgevoerd in dagdienst. Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau aangevuld met cursussen zoals uitvoering kwaliteitsborging of betonlaborant of betontechnoloog. Ervaring met het uitvoeren van kwaliteitscontroles en goed tekening kunnen lezen is een vereiste. Daarnaast zijn doorzettingsvermogen en zelfstandigheid belangrijke competenties om comfortabel te kunnen werken in de openstaande functie. Affiniteit met de bouw- en of betonbranche is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Concrete Valley betekent werken in een enthousiaste, ambitieuze, maar vooral ook plezierige werkomgeving. Een omgeving waarin innovatie een belangrijk onderdeel is binnen iedere laag van onze organisatie. Over de grenzen heen kijken en de klant een product leveren wat kwalitatief hoogstaand is, is onze dagelijkse prioriteit.

Binnen Concrete Valley werken wij met een uiteenlopend gezelschap verdeeld over diverse functies. Het personeelsbestand is opgebouwd uit dienstbetrekkingen van meer dan 40 dienstjaren tot aan startende enthousiaste vakmannen en afgestudeerden. In Bergen op Zoom zijn wij gevestigd op het Concrete Valley terrein waar zowel productielocatie als kantoor zich bevinden. Vitaliteit vinden wij belangrijk binnen Concrete Valley, zo verstrekken wij dagelijks vers fruit en trachten wij ernaar om cursussen aan te bieden waarbij sportiviteit centraal staat.

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie aan. Uiteraard maakt een passende financiële beloning onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, neem dan contact op met Rowena Siemons via rowena@concretevalley.nl.