DE MAKERS VAN MORGEN

fERROCEMENT - HOGESTERKTEBETON MET STRUCTURELE EN MATERIËLE OPTIMALISATIETECHNOLOGIE

 

STATE OF THE ART, SNEL & LICHTGEWICHT

Bij microbeton hebben we een uniek, hoogwaardig ferrocement ontwikkeld. De gebruikte technologie stelt ons in staat om dunnere en tot 70% lichtere balkons & prefab-elementen te vervaardigen die bijdragen aan een duurzame bouw.

Meer over Microbeton

TOT 70% LICHTER

TOT 50% DUNNER

100% MEER MOGELIJKHEDEN

KOMO-gecertificeerd

SPAARNELICHT, HEEMSTEDE 

“Op het voormalig ziekenhuisterrein in Heemstede, zijn twee nieuwe woontorens gerealiseerd. In deze twee woontorens komen 62 hoogwaardige, stijlvolle en luxe appartementen.”

 

Bekijk project

HET GELDERS HUIS ARNHEM, NEDERLAND

“De lichtere gevelelementen vergen minder van de constructie, en dit drukt de kosten van het project.”

Bekijk project

microbeton: Part of Concrete Valley

microbeton is opgericht in 1996. In 2012 zijn we verhuisd naar Bergen op Zoom om ons aan te sluiten bij Concrete Valley. Deze in 2012 opgerichte ‘group’ van betonbedrijven in Bergen op Zoom biedt unieke en complexe oplossingen voor de snel veranderende en steeds duurzamere bouwwereld. Momenteel bestaat het complex uit 80.000 m2 werkruimte, productie-eenheden en grensverleggende technologie. microbeton werkt nauw samen met de twee andere bedrijven binnen Concrete Valley, mbX en Waco

MEER OVER CONCRETE VALLEY

CONCRETE VALLEY

microbeton is opgericht in 1996. In 2012 zijn we verhuisd naar Bergen op Zoom om ons aan te sluiten bij Concrete Valley. Dit in 2012 opgerichte platform van betonbedrijven in Bergen op Zoom biedt opvallende oplossingen voor de snel veranderende bouwwereld. Momenteel bestaat het complex uit 80.000 m2 werkruimte, productie-eenheden en grensverleggende technologie. microbeton werkt nauw samen met de twee andere leden van Concrete Valley, mbX en Waco.

 

MEER OVER CONCRETE VALLEY

VOOR ONTWIKKELAARS, ARCHITECTEN & AANNEMERS

Het team van microbeton is vaak al in een vroeg stadium betrokken bij projecten om van gedachten te wisselen over het ontwerp en te zoeken naar de beste oplossing. We houden van een uitdaging en dragen graag bij aan duurzame bouw!

 

 

 

BEL ONS
STUUR EEN EMAIL

LATEN WE SAMEN IETS OPBOUWEN

Het team van Microbeton is vaak al in een vroeg stadium betrokken bij projecten om van gedachten te wisselen over het ontwerp en te zoeken naar de beste oplossing. Mail of bel ons gerust. We houden van een uitdaging!

BEL ONS
STUUR EEN EMAIL