The Doors

Woningen met niet één maar twee voordeuren. Dat is het concept van The Doors in Amsterdam dat wonen met een bedrijfsruimte aan huis aantrekkelijk en fiscaal aftrekbaar maakt. Voor The Doors gaat microbeton de lichtgewicht balkons en galerijen produceren.

WONINGEN MET FISCAAL AFTREKBARE WERKRUIMTE

Fiscaal aftrekbare bedrijfsruimte aan huis, dat is het unique selling point van The Doors. Space Encounters ontworp het gebouw dat in totaal twaalf woon-werkappartementen gaat tellen. Iedere woning krijgt twee voordeuren. De ene voordeur biedt toegang tot het appartement en de andere tot de werkruimte. Hierdoor is het woongedeelte gescheiden van de werkruimte en fiscaal aftrekbaar.

Wonen en werken aan het water. The Doors situeert zich in Amsterdam-Noord waar de industriële sfeer van Buiksloterham wordt gecombineerd met een comfortabele woonomgeving. Door het gebruik van staal en beton gaat het gebouw volledig op in zijn omgeving. Grote ramen zorgen voor uitzicht en daglicht in huis. De balkons worden veraangenaamd met bloembakken van ferrocement. Om de industriële karakter van het gebouw te laten spreken zijn de betonnen balken en kolommen in het zicht gelaten. 

LICHTGEWICHT BALKONPLATEN EN GALERIJ ELEMENTEN

Voor The Doors gaan wij diverse lichtgewicht balkonplaten en galerij elementen van ferrocement produceren. De balkons worden veraangenaamd met beplanting in de bloembakken van ferrocement. Daarnaast produceren wij ook de gevelpanelen, gevelbalken en luifels.

VERGELIJKBARE PROJECTEN

microbeton heeft ruime ervaring met de productie van lichtgewicht balkons en galerijen. Zo heeft microbeton onder andere voor een transformatie project in Den Haag en voor Het RoemersHuys in Leeuwarden lichtgewicht balkons geproduceerd. Voor luxe appartementen in het bruisende centrum van Arnhem leverden microbeton lichtgewicht elementen voor de uitkragende galerijen.

the mayor AmstelveenSpinoza20first