Lichtgewicht balkons en gevelelementen voor The Mayor Amstelveen

Het oude KPMG-kantoor wordt volledig getransformeerd. Het wordt een wooncomplex dat ruimte biedt aan 307 appartementen, penthouses en stadsvilla’s. Voor dit project produceert microbeton de diverse lichtgewicht balkons en gevelelementen.

The MAYOR

Het oude KPMG-kantoor wordt getransformeerd naar een wooncomplex. Een groene oase van rust en ruimte met comfortabele appartementen van alle luxe voorzien. Tijdens de transformatie worden  gebouwen van elkaar losgekoppeld en opnieuw met elkaar verbonden middels loopbruggen en extra liften. Op de gebouwen komt een optopping met penthouses. Daarnaast zal ook de gevel flink worden opgeknapt door onder andere het toevoegen van balkons en terrassen. Dit luxueuze apartementencomplex biedt ruimte aan 307 appartementen, penthouses en parkvilla’s. Het wordt een bruisende woonomgeving en er is veel belangstelling voor.

LICHTGEWICHT BALKONS EN GEVELELEMENTEN

Voor dit project produceert microbeton diverse lichtgewicht balkons en gevelelementen. De elementen bestaan onder andere uit luifels, loopbruggen, gevelelementen, kleine prefab en lichtgewicht balkons. Het totale project bestaat uit drie fases, verdeeld over twee jaar. De eerste fase omvat circa 1000 elementen en is momenteel in productie.

Projecten van microbeton

microbeton heeft ruime ervaring met de productie van lichtgewicht balkons en gevelelementen van ferrocement. microbeton produceert twee soorten balkons. Dunschalige en slanke balkonelementen vanaf 25 mm – tot 150 mm (staalgewapend) en lichtgewicht balkon elementen met een kern van EPS vanaf 150 mm. Zo produceerde microbeton voor de Kanaaleilanden in Utrecht dunschalige en lichtgewicht balkons. Deze balkonplaten werden op een stalen frame gelegd. Voor transformatie van het Wijnhavenkwartier in Den Haag produceerde microbeton de lichtgewicht balkons met EPS kern.

VOLT DordrechtThe Doors