lichtgewicht galerijen en balkons voor The View

Nieuw luxueus woongebouw met 110 appartementen en een 5 sterrenhotel voor Katendrecht, Rotterdam. Beide nieuwbouw projecten zijn bekend onder de gezamenlijke naam ‘The View’. In opdracht van Van Omme & De Groot, gaan wij de lichtgewicht galerijen en de lichtgewicht balkons produceren. 

Feestelijke start

Op 3 februari is door Frame Vastgoed, Van Omme & De Groot en wethouder Bas Kurvers het startsein gegeven voor de bouw het Bay House en het naastgelegen MGallery hotel. De werkzaamheden zijn begonnen. Naar verwachting zal The View over tweeënhalf jaar gereed zijn voor oplevering.

The View

Appartementencomplex Bay House wordt van alle luxe voorzien met circa 88 koopwoningen en 22 huurappartementen. Het MGallery Hotel Collection zal bestaan uit ruim 200 kamers, een restaurant, rooftopbar, terras, wellness center en evenementenruimte. Joke Vos Architecten maakte in opdracht van Frame Vastgoed het ontwerp. 

Gebiedsontwikkeling

De komst van het appartementencomplex en het hotel zijn onderdeel van de gebiedsontwikkeling op de Wilhelminapier en Katendrecht. De komende periode zullen een aantal grote project van start gaan in deze wijk die bijdrage aan de ambitieuze plannen van dit ontwikkelprogramma.  

Lichtgewicht galerijen en balkons

Voor ‘The View’ gaat Microbeton in totaal 440 stuks lichtgewicht galerijen en lichtgewicht balkon elementen maken. De elementen worden vervaardigd uit ferrocement. De kern van de lichtgewicht elementen zal bestaan uit EPS waardoor de balkon platen tot 70 procent lichter zijn dan traditionele balkons. Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen.

dunschalige en lichtgewicht balkons van ferrocement