Vacature: BIM Modelleur / Calculator M/V

BIM Modelleur / Calculator  M/V

Als modelleur/calculator willen wij jou mee laten bouwen aan ons unieke concept. De positie die gecreëerd wordt is bestemd voor een bevlogen medewerker die het fantastisch vindt om projecten in uitvoeringsfase (3D) te tekenen. Naast het tekenwerk zoek je meer uitbreiding in je nieuwe functie en dit is mogelijk binnen Microbeton! In het verlengde van de modelleer werkzaamheden maak je uitrekstaten en stel je calculaties op vanuit de tekening of het model.

Jouw verantwoordelijkheidsgevoel, analytische benadering en uitstekende accuratesse zijn bepalend voor het goed uitvoeren van de functie. 

Wij zijn Microbeton, gevestigd op het terrein van Concrete Valley. Met lichtgewicht beton oplossingen is Microbeton een buitengewone speler in de markt. Uniek aan Microbeton is de wijze waarop dit georganiseerd wordt. Van architect tot aan montage is Microbeton betrokken bij ontwikkeling van een nieuw bijzonder beton concept. Microbeton is in ontwikkeling en dat vraagt om een nieuw teamlid die een bouwkundige achtergrond heeft en secure aanpak meeneemt.

Kunnen wij jou ook inspireren? Dan ligt er een fantastische uitdaging voor je klaar bij Microbeton!

Hoe je dag eruit komt te zien?

Rond 08:00 uur kom je op kantoor aan en start je je werkdag met een goede kop koffie. Tegen 08:30 uur is iedereen binnen en komen jullie samen voor een intern overleg. Samen met het team bespreek je de lopende projecten, de obstakels en natuurlijk worden de successen hier ook gedeeld. Vanaf 09:00 uur start jij met het tekenen en modeleren vanuit de aangeleverde informatie. Je maakt uitrekstaten t.b.v. calculaties en krijgt hiervoor tekeningen of modellen via de klant aangeleverd. Om 11:15 uur heb je wat extra energie nodig en kies je wat fruit uit het mandje wat dagelijks vers op je bureau wordt neergezet. Tegelijkertijd voer je overleg met de constructeur over lopende projecten die in de engineeringsfase zitten. Rond de klok van 12:30 uur is het tijd voor een boterham! Die nuttig je gezellig met alle collega’s van Concrete Valley in de kantine. Een vast onderwerp tijdens de pauzes zijn de uitslagen uit de Eredivisie, maar ook een pittige discussie over een actueel onderwerp wordt niet uit de weg gegaan. Om 13:30 uur heb je een belafspraak met de klant omdat er wat vragen tijdens het engineeringstraject zijn ontstaan. Je sluit de dag af met een kort overleg over het meer- en minderwerk wat tijdens de engineeringsfase naar voren is gekomen. Samen met je collega stel je een begroting hiervoor op en licht je de klant in welk meer- en minderwerk er verwacht wordt. Tegen 17:00 uur klap je je laptop dicht en vertrek je naar huis.

Wat wij nog meer belangrijk vinden?

  • Afgeronde opleiding bouwkunde (MBO/HBO);
  • Ervaring met Autocad;
  • Kennis van BIM moduleren;
  • Wij werken met Tekla (3D pakket). Ervaring hierin is een pré maar geen harde eis. Middels een opleiding zou jij je kennis hierin kunnen verbreden;
  • Goede kennis van Excel en Word is belangrijk.

Werken bij Microbeton?

Werken bij Microbeton betekent werken in een enthousiaste, ambitieuze, maar vooral ook plezierige werkomgeving. Vitaliteit vinden wij belangrijk binnen Microbeton. Zo verstrekken wij dagelijks vers fruit en organiseren wij om de week een bootcamp op ons terrein!

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie aan. Uiteraard maakt een passende financiële beloning onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, neem dan contact op met Rowena Siemons via rowena@concretevalley.nl.

dunschalige en lichtgewicht balkons van ferrocement