Werkvoorbereider M/V

Als werkvoorbereider willen wij jou mee laten bouwen aan ons unieke concept. De positie die vrij komt is bestemd voor een nieuwe collega die de afgelopen jaren verschillende divisies binnen de bouwwereld heeft gezien. Je mag wel zeggen dat je inmiddels door de wol geverfd bent en continuïteit zoekt in een baan waar je minimaal de komende 10 jaar jouw expertise in kan zetten.

Jouw verantwoordelijkheidsgevoel, analytische benadering en uitstekende accuratesse zijn bepalend voor het goed uitvoeren van de functie.

Wij zijn Microbeton, gevestigd op het terrein van Concrete Valley. Met lichtgewicht beton oplossingen is Microbeton een buitengewone speler in de markt. Uniek aan Microbeton is de wijze waarop dit georganiseerd wordt. Van architect tot aan montage is Microbeton betrokken bij ontwikkeling van een nieuw bijzonder beton concept. Microbeton is in ontwikkeling en dat vraagt om een nieuw teamlid die technische affiniteit heeft en een secure aanpak mee brengt.

Kunnen wij jou ook inspireren met onze innovatieve omgeving? Dan ligt er een fantastische uitdaging voor je klaar bij Microbeton!

Hoe je dag eruit komt te zien?

 • Op maandagochtend heb je productie overleg. Samen met het team bespreken jullie de lopende projecten, de obstakels en natuurlijk horen de successen hier ook bij;
 • De planning voor de fabriek heb je einde vorige week al gemaakt en ook dit wordt kenbaar gemaakt aan de collega’s in productie;
 • Je zorgt voor het opstellen van offertes, maakt uitrekstaten en doet zelfstandig de inkoop;
 • Tevens verzorg je de verwerking van de kostenbewaking;
 • Daarnaast verwerk je de inkoopbonnen en stel je de tekeningenlijst op in overleg met de tekenaar;
 • Ook operationele taken behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Hierbij mag je denken aan het verspreiden van de tekeningen en stickers in de productie;
 • Het maken van transportbonnen zorgt voor afwisseling in de dag. Het uiteindelijk opstellen van de facturen is de laatste fase in het totaal proces.
 • Wanneer je dit alles onder de knie hebt ga je ook het transport van A tot Z begeleiden. Wij werken samen met externe transporteurs en hierdoor worden je projectmanager skills op de proef gesteld. Je bekleedt een sleutelpositie tussen de uitvoerder, transporteur en de productieleider. Deze skills komen ook van pas wanneer je start met begeleiding van de kleinere projecten, want ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Wat wij nog meer belangrijk vinden?

 • Afgeronde MTS/HTS opleiding;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal, Engels is een pré;
 • Goede kennis van Excel en Word is belangrijk;
 • Wij werken met Autocad en Tekla (3D pakket). Ervaring hierin is niet nodig, je krijgt een DWG en BIM viewer ter beschikking om je in het project te bewegen daar waar nodig.

Werken bij microbeton?

Werken bij microbeton betekent werken in een enthousiaste, ambitieuze, maar vooral ook plezierige werkomgeving.

Vitaliteit vinden wij belangrijk binnen microbeton. Zo verstrekken wij dagelijks vers fruit en trachten wij ernaar om cursussen aan te bieden waarbij sportiviteit centraal staat.

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie aan. Uiteraard maakt een passende financiële beloning onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, neem dan contact op met Rowena Siemons via rowena@concretevalley.nl.